Download hier de gratis SEO checklist!

Wordpress websites met Woocommerce

Website en Webshop

Website & webshop: een nieuw site of shop nodig?

Wij bieden diverse mogelijkheden voor een WordPress website of webshop. Jij geeft aan wat je wil, wij vinden een template en gaan hier vervolgens mee aan de slag en zorgen dat jouw wensen in de site gebouwd zitten! Want zeg nou zelf, wat is er fijner dan een goed uitziende site door middel van jouw input? Denk bijvoorbeeld dat je wil dat je website aansluit op je huisstijl. Een simpele website heb je al voor nog geen €2600,- en uitbreiden kan altijd! Denk bijvoorbeeld aan Woocommerce? Een gehele webshop naast je pagina waar mensen kunnen bestellen, afrekenen en veel meer! Lees bijvoorbeeld eens onze case over het bouwen van een webshop.

 

Sera biedt naast websites of webshops via wordpress ook software aan voor productiebedrijven, (groot)handels, service en verhuur, dienstverlening, recreatie- en zwembaden branche. Zo heeft Sera Business Design het concept van de dataduiker uitgerold.

 

Ben je opzoek naar een nieuwe website of webshop en weet je niet waar te beginnen? De oplossing is er al! Sera heeft alles in huis, van een toegankelijke site tot een site met onze zelf gebouwde software. Maar een nieuwe website is eigenlijk niet het enige wat je nodig hebt. Maak je nieuwe site ook vindbaar. Zorg ervoor dat je nieuwe site of je huidige site goed gevuld zijn met SEO en SEA. Hierdoor stijg je bijvoorbeeld op google en krijg je meer bezoekers op je site!

Onze templates

Neem je een WordPress site? Dan begin je altijd met een template! De uitgekozen template wordt vervolgens omgebouwd naar de stijl van jouw bedrijf.

 

Hiernaast zie je een voorbeeld van hoe we een template hebben omgebouwd voor een klant die jou voor was!

Gebruikte template

Live website – Klimpark Alphen

Bekijk hieronder een aantal thema’s uit onze bibliotheek. Zit er niks voor jou bij? Neem dan contact met ons op om te bekijken welke templates we nog meer hebben die wel bij jou passen!

Voorbeeld template

Voorbeeld template

Voorbeeld template

Wordpress websites met Woocommerce icoon

Voordelen van onze website en webshops

  • Snelle oplevering
  • Google Analytics toegevoegd
  • SEO ingeregeld
  • Responsive
  • Training

Een stralende en goedwerkende website is natuurlijk van groot belang voor je bedrijf. Bij SERA marketing ben je aan het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring in het bouwen van zowel sites en webshops.

Mogen we met je meedenken?

Neem contact op!

Digitale ontwikkelingen gaan zo snel, dat je een partner zoekt die zich dagelijks met alle ontwikkelingen bezig houdt.

Dag in, dag uit. Wij doen niet anders. We zoeken graag naar de oplossing die goed bij jou past.

Open chat
Contact opnemen?