Download hier de gratis SEO checklist!

Over ons

even voorstellen

Wie zijn we?

Digitale ontwikkelingen gaan snel. Zo snel, dat je naar een partner zoekt die zich dagelijks met al deze ontwikkelingen bezig houdt. Dag in, dag uit. Bij vele klanten mochten we meedenken en werken aan de juiste marketingoplossing voor hun bedrijf. Dat begint bij een kennismaking, bij jou of bij ons op kantoor. We staan klaar om ook jou te helpen aan een innovatieve oplossing.

Het SERA Marketing team bestaat uit online marketeers. Bij jouw campagne draagt iedereen zijn steentje bij met zijn specialisme. Bekijk hieronder met wie jij te maken krijgt!

Wietske Hertogh

marketingmanager

Ons team wordt geweldig door de leiding van Wietske. Elke dag weet zij precies wat er speelt en als een pitbull bijt ze zich vast in nieuwe projecten tot het perfecte resultaat is behaald. 

Timo de Graaf - Online marketeer

Timo de Graaf

Online marketeer

Online marketing is wat hem drijft en zo is Timo ook altijd op de hoogte van de nieuwste tools. Die kennis die hij maar al te graag om zet in sterke campagnes voor de klant. 

Fabienne Fransen

Grafisch ontwerpster

Fabienne is het grafisch brein. Wil je iets op papier? Zij zorgt ervoor dat jouw grafisch idee werkelijkheid wordt.

 

 

 

 

Jurre van Eyndhoven - Commercieel manager

Jurre van Eyndhoven

Commercieel manager

Jurre werkt vanaf de lancering van Alphens.nl als commercieel manager bij het bedrijf en stapte later als partner in het bedrijf Sera. 

 

 

 

Bas Fruman

Commercieel manager

Zeg je Sera dan zeg je Bas Fruman. Als commercieel directeur is hij overal van op de hoogte en van de administratie tot technische werking van onze software, hij weet hoe het in elkaar zit (geloof me, we testen hem dagelijks).

 

Met SERA Marketing beschikken wij over de platformen Alphens.nl, Allesinkaagenbraassem en Nieuwkoops. Door de ontwikkeling van deze platformen beschikken wij over een enorm bereik in deze regio met meer dan 20.000 volgers op Facebook en meer dan 10.000 volgers op Instagram.

Mogen we met je meedenken?

Neem contact op!

Digitale ontwikkelingen gaan zo snel, dat je een partner zoekt die zich dagelijks met alle ontwikkelingen bezig houdt.

Dag in, dag uit. Wij doen niet anders. We zoeken graag naar de oplossing die goed bij jou past.

Open chat
Contact opnemen?